Добре дошли! Моля, идентифицирайте се със съществуващ или нов профил - заслужава си!

За нас

Добре дошли в Vexido.com

Всички обичат да се обличат модерно и стилно, но не на всички им харесва уморителното ходене по магазините. Досадното тичане от един магазин в друг, дългите опашки, липсата на време за пробване, постоянният стрес - всичко това превръща купуването на дрехи, обувки или аксесоари в кошмар.

Да закупите дрехи от онлайн магазин Vexido.com е изключително лесно - не е нужно да губите времето си в предвижване из града и да бързате докато пазарувате. В нашия онлайн магазин шопингът в действителност ще се превърне в удоволствие за Вас. Вие просто се настанявате удобно пред монитора и започвате Вашето пътешествие.

Ние постоянно актуализираме своя каталог от маркови дрехи и аксесоари, като най-главното е, че Вие никога няма да откриете модели от стари колекции. Закупените дрехи и аксесоари от Vexido.com са със 100% гарантирано качество и на добра цена.

Ако Вие се отнасяте към хората, които обичат да се обличат красиво и стилно, но Ви отекчава ходенето по магазините, то Вие сте попаднали там където е нужно.

Vexido.com представлява онлайн магазин за маркови мъжки и дамски дрехи и аксесоари. В раздела "Дамски дрехи" Вие ще откриете огромно разнообразие от дамски облекла с различни кройки, размери, цветове, изработени от висококачествени материи и поднесени специално за Вас на изключително достъпна цена. Разделът "Мъжки дрехи" на Vexido.com предлага голям избор на марково мъжко облекло, като започнем от потници до якета.

Нашият онлайн магазин за маркови дрехи и аксесоари предлага доставка до всяка точка на България. Ако имате въпроси по всяко време може да се обърнете към нашия отдел за връзка с клиенти или да оставите своите въпроси и коментари по работата на магазина или да уточните наличието на желания размер.

В Vexido.com съществува точкова система, позволяваща на нашите клиенти да се възползват от големи отстъпки на модерните маркови продукти. В допълнение към това ежеседмично се предлагат и огромни намаления и разпродажби достигащи до 70%

Пазарувайки в онлайн магазина за мъжки и дамски дрехи и аксесоари Вие ще останете в сигурни ръце. Vexido.com разполага с подбран екип от професионалисти, които се грижат за Вашата сигурност и са създали Vexido.com така, че да улесни процесът на Вашето пазаруване от склада ни в Румъния. Доставяме желаните от Вас продукти с куриерски фирми от България от 1(един) до 2(два) работни дни.

×
×
×
×
×
×
×